Welkom op het consumentenplatform van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) – het AFM Consument&Panel. Het doel van de Autoriteit Financiële Markten is een transparante en eerlijke markt voor de consument. Het AFM Consument&Panel stelt ons in staat om deze taak nog effectiever en efficiënter uit te voeren. Dit bereiken wij door in gesprek te gaan met consumenten met een mening! Met u dus.

Wat zijn uw ervaringen met financiële informatie? Wat vindt u van deze informatie? Wat zijn uw positieve ervaringen, maar wat kan er vooral ook beter? Dat zijn vragen waar u uw mening over geeft. Dit kan door mee te denken bij een online opdracht of deelname aan een online vragenlijst. Ook kunt u een reactie plaatsen op ons interactieve forum.

Meld u nu aan en geef uw mening

Om ervoor te zorgen dat u de onderzoeken krijgt die ook echt van toepassing zijn, vragen we u om onderstaande gegevens in te vullen. In twee simpele stappen bent u ingeschreven, het formulier invullen en uw aanmelding verifiëren (hier krijgt u een aparte mail voor).

Gegevens met een * zijn verplicht

Mijn gegevens

Basisgegevens

DD/MM/JJJJ


InloggegevensFinanciële producten

Algemene voorwaarden & Privacyverklaring

Ik heb de privacyverklaring gelezen en ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.
Aanmelden     

Google Analytics